BETTA Corp

frisse ideeën - doordachte ontwerpen - meetbare resultaten

Let’s design something great together.

BETTA Design ontwikkelt interactieve & online verhalen en verbindt merken met mensen. Op basis van onze expertises online strategie, web developmentonline magazines en UX design maken  we wat complex is begrijpelijk en innovaties toegankelijk.

Effectieve Websites

Een website kan er mooi uitzien maar bereikt deze ook zijn doel? Wij bouwen effectieve websites en koppelen deze aan een CRM, Sales-IQ, Marketing Campagnes, Analyse Dashboards, Online Chat, etc.

Intelligente Webshops

Wij bouwen trechteranalyses, heatmaps en bladeranalyses om inzicht te geven in het gedrag van de bezoekers in uw webshop. Doe geen aannames: voer A/B-tests uit om erachter te komen welke webpaginavarianten zorgen voor een hoger conversiepercentage.

Vormgeving & Design

Van websites tot apps en infographics en van logo's tot drukwerk. Esthetisch mooi, voor een betere user experience (UX) en uitermate functioneel.

Copywriting / tekstschrijvers

Creatieve ideeën, woorden en beelden die uw doelgroep in beweging brengen. 

Professionele fotografie

Professionele projectfotografie met een marketing insteek. De beste foto’s voor websites, print, posters of online media. 

Online Marketing

Van Social Media Marketing Bureau (SMMB) tot vindbaarheid in Google en Zoekmachine optimalisatie (SEO).

Lex
Head of Design

"Wij zijn compact en creatief. U kunt van ons effectiviteit en professionaliteit verwachten. In idee en uitvoering, maar ook in de samenwerking. Voor onze opdrachtgevers werken wij aan de identiteit van hun organisatie want steeds meer zijn logo, huisstijl, brochure en webdesign bepalend voor het succes in de markt." 

Bel (085) 876 8756

frisse ideeën - doordachte ontwerpen - meetbare resultaten

Wij zijn een collectief van dromers en doeners met een passie voor het lanceren, verjongen en aandrijven van merken. Ons doel is om duurzame relaties tussen merken en hun publiek op te bouwen met aanpasbaar denken en strategisch ontwerp. We ontwerpen alles wat u kunt aanraken, zien of gebruiken.

Mark 
Tekstschrijver

"Al 26 jaar ben ik onderweg. Met een koffer vol creatieve ideeën, woorden en beelden die doelgroepen in beweging brengen. Ik stap in bij iedereen die zijn communicatiebestemming helder voor ogen heeft, maar de reis zelf minstens net zo uitdagend vindt. Samen op weg naar meer bekendheid, meer omzet, meer klanten en meer mogelijkheden. Iets voor jou? Verlaat dan de gebaande paden en ontdek het verhaal achter onze sterke merken." 
Bel (085) 876 8756

Johan
Professioneel fotograaf

“Uw merk is bijzonder. Maar weten uw klanten dat ook? In een wereld vol met beelden er bovenuit springen met precies dàt wat uw bedrijf zo speciaal maakt. Precies wat we graag voor u doen! Opvallende beelden maken die passen bij uw branding, uw merk, bij u. Soms strak en zakelijk, soms vrolijk of grappig, op locatie, in een studio of samengestelde beelden. Alles kan. We luisteren graag wat uw bedrijf zo speciaal maakt, dan komen de passende beelden vanzelf in ons hoofd tevoorschijn. We hoeven ze dan alleen nog maar even te maken.”

Bel (085) 876 8756