BETTA Corp

Meer dan 75 concepten

Wij creëren evenementen met emotie.

Concept & Creatie

Al ruim 25 jaar bedenken evenementen en zetten deze op. Of het nu gaat om een beurs, congres, festival. Ons uitgebreide portfolio betreft zowel consumenten-events als business-to-business events.

Event Productie

Alles wat erbij komt kijken om een evenement van begin tot het einde tot een succes te maken. Wij hebben reeds meer dan 25 jaar ervaring!

Event Management

Wij hebben de specialisten en de software om ook uw evenement te managen. Nodig ons uit en laat u verrassen door onze kennis.

Event Marketing

Een evenement vermarkten aan exposant, sponsor, bezoeker en pers. BETTA Events heeft alle tools en specialisatie in huis om u hiermee van dienst te zijn.

Online Events

Ook voor de organisatie van online events kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over de kennis, de middelen, de software en zelf een compleet ingerichte opnamestudio.

Event Registratie

Wij kunnen de volledige evenementenregistratie voor u verzorgen en bieden daarvoor diverse oplossingen. 

Christie
(International) Meetings

" Wij helpen u verder met uw bezoekersmarketing, verdere internationalisering, organisatie van thematours, netwerklunches met stakeholders, side visits of landenpaviljoens. Lokale, regionale en internationale contacten leggen en lange termijn relaties opbouwen, waarbij mensen en kennis aan elkaar verbonden worden en het event het middel is.

Wij maken voor u het concept van uw event, vakbeurs, conferentie, inspiratiereis of themaplein. U kunt ons inzetten voor programmaontwikkeling, sprekersselectie/-benadering, marketing en projectmanagement voor (inter)nationale congressen. Ook kunnen wij een platform creëren voor een nieuwe sector met community, website, mailings, social media en bijeenkomsten." 

Bel (085) 876 8756

We doen het goed, of we doen het niet!

BETTA Events is een evenementenbureau voor (grootschalige) vak- en publieksevenementen. Wij zetten eigen evenementen in de markt maar werken ook in opdracht van andere partijen. Het strategisch concept, de marketing, de sales en de complete logistiek worden door ons zelf gedaan. Waar het lukt zoeken we de samenwerking op met bedrijfsleven, accommodaties of mediapartners. Wij laten ons graag uitdagen door onze eigen gedachtenspinsels en heel soms door gedachtenspinsels van anderen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de evenementenbranche geeft zijn wij ervan overtuigd ook voor u de juiste partner te zijn. We zijn dol op uitdagingen en leggen de lat voor ons zelf steeds hoger. Het volgende evenement moet altijd beter zijn!

Marieke 
(Online) Event Specialist

Wij helpen u graag verder uw doelstellingen te realiseren. Een event kan daarbij een goed middel zijn. Met onze jarenlange nationale en internationale ervaring denken wij graag met u mee over het juiste event design. Van een uitgebreide stakeholderanalyse naar een duidelijk concept. Ook de volledige marketing campagne en logistieke uitvoering kunnen wij voor onze rekening nemen met ons team van ervaren professionals. BETTA Corp kan zowel een onderdeel als het gehele event voor u verzorgen. Maak gerust een afspraak we helpen u graag om uw live, hybride of online event tot een commercieel succes te maken. 

Bel (085) 876 8756