BETTA Corp

Onboarding, Sales Training & (Mental) Coaching

You're building the future and we're here to help.

Onboarding

Uiteraard moeten uw medewerkers worden getraind om met de nieuwe software te werken en maximaal rendement te halen uit de mogelijkheden. Net zo belangrijk is de acceptatie van de nieuwe software! 

Sales Training

Werken met een nieuw CRM systeem vergt een nieuwe werkwijze maar soms ook een nieuwe manier van verkopen. Wij kunnen uw verkopers trainen in het profiteren van de CRM toepassing en tevens de kneepjes van de nieuwe manier van verkopen leren.

Mental Coaching

U kunt allerlei trainingen volgen maar heeft u ook de juiste 'mindset', enthousiasme en het vertrouwen dat wat u wilt bereiken ook bereikbaar is? Wij helpen doelen stellen en deze ook realiseren!

Anoeska
Mental Coach

"Hallo! Ik ben Anoeska, ondernemer, manager, fanatiek sporter en gediplomeerde mental-coach. En vanuit deze ervaringen en achtergrond help ik ambitieuze ondernemers, managers en sporters om meer plezier te hebben in hetgeen ze doen en meer resultaten te boeken. " 

Meer over Mental Coaching

De programma's van BETTA Training verbeteren de salescapaciteit van individuen binnen uw organisatie. We helpen de groei van uw bedrijf te stimuleren met kennis van de nieuwste salesstrategieën en -tactieken terwijl we u helpen toptalent te behouden door kwaliteitsinvesteringen in uw werknemers.

Ons wereldwijde netwerk en onze ongeëvenaarde branche-ervaring maken ons de perfecte partner om kant-en-klare en op maat gemaakte trainingsprogramma's te leveren. We bieden een modulaire oplossing waarmee u met ons kunt werken op een manier die aan uw behoeften voldoet, of dat nu een individuele training is of een volledig end-to-end programma.

 
Verandermanagement, on-boarding & sales training

BETTA Corp kan in aansluiting op de implementatie van uw nieuwe CRM systeem tevens bijdragen in een stukje verandermanagement, on-boarding en sales trainingen. Bel voor de mogelijkheden. 
Bel (085) 876 8756