BETTA Corp

Metal Coaching zwevering? Niet bij ons!

Geen poespas, maar met elkaar professionele gesprekken op weg naar betere resultaten. Gericht op zoek naar oorzaken, tips en trainingen om te verbeteren en pragmatische toepassing direct in de praktijk. Moet je zo nu en dan terug naar je gevoel en naar je karaktereigenschappen? Zeker! Word je af en toe geconfronteerd met eigen valkuilen en aandachtspunten? Natuurlijk, anders kan je niet leren en veranderen.

Het vragen om Mental Coaching een zwakte? Nee, het tegenovergestelde is waar!

Niemand is perfect en iedereen heeft valkuilen en zichzelf minder effectieve patronen aangeleerd. Het is juist erg krachtig ook naar jezelf te kijken. Naast het aanleren van vaardigheden, benodigd voor het vak, is het aanleren van effectief gedrag, het doorbreken van belemmerend gedrag, het verhogen van je mentale vaardigheden juist belangrijk voor meer plezier en succes.

Resultaatgericht coachen voor ondernemer en manager

Als leidinggevende en als ondernemer ben je vaak ‘eenzaam’. Het is lastig jouw twijfels, ideeën, vragen met een ander binnen de organisatie te delen. Van jou wordt verwacht dat je het allemaal weet en dat jij de beslissingen neemt. Maar, soms loop je vast, werkt jouw aanpak bij jouw medewerkers niet, merk je dat je zelf misschien wel één van de oorzaken bent.

In dat soort gevallen is het goed om een externe coach te raadplegen die jou helpt uit dit soort situaties te komen en weer de gewenste resultaten te boeken.

Anoeska
Mental Coach

"Hallo! Ik ben Anoeska, ondernemer, manager, fanatiek sporter en gediplomeerde mental-coach. En vanuit deze ervaringen en achtergrond help ik ambitieuze ondernemers, managers en sporters om meer plezier te hebben in hetgeen ze doen en meer resultaten te boeken." 

Bel voor de mogelijkheden (085) 876 8756