BETTA Corp

Enterprise oplossingen

  • All-inclusive software operating systeem
  • Intelligente automatisering voor uw bedrijf
  • Boost prestaties met BMP
  • Gebruik RPA om 'mensen vrij te maken'
Bel 085 - 876 8756 voor gratis advies!

Uniforme systemen en mensvriendelijke automatisering

Het vinden van manieren om de prestaties van mensen met computers te verbeteren is de belangrijkste uitdaging voor elk bedrijf. BETTA Corp beschikt over de ervaring en de vaardigheden om te identificeren welke processen kunnen worden afgehandeld met automatisering en welke taken het beste door mensen worden uitgevoerd.

Uniform ecosysteem

Breng al je bedrijfssoftware samen tot één geïntegreerd ecosysteem.  

Intelligente automatisering 

Benut je Human Recources optimaal door onderdelen van je bedrijfsproces te automatiseren.

BPM

Wij kunnen je helpen met het opzetten van een CRM waarmee je je volledige verkoopproces kunt optimaliseren en verfijnen.

RPA

Wij kunnen je helpen met het opzetten van een CRM waarmee je je volledige verkoopproces kunt optimaliseren en verfijnen.

API's

Wij kunnen je helpen met het opzetten van een CRM waarmee je je volledige verkoopproces kunt optimaliseren en verfijnen.

Innovatie

Systemen die makkelijk werken en (financieel) inzicht geven.

Breng je bedrijfsproces in kaart

Een van de grootste uitdagingen bij software zoals Zoho CRM is dat het zoveel dingen kan doen. We kunnen u en uw team stap voor stap laten zien hoe Zoho CRM werkt. Hierdoor wordt de leercurve beter beheersbaar en kan uw bedrijf sneller profiteren van Zoho CRM.

Bouw RPA automatiseringsmodules

Na het identificeren van mogelijkheden voor automatisering kunnen we vervolgens een passende oplossing bouwen. Wij zetten een Robotic Process Automation (RPA) of volledig Business Process Management (BPM) voor u op waarbij de voordelen immens zullen zijn.
Lees meer over RPA

Bepaal waar efficiëntie kan worden behaald met BPM

Wij helpen u bij het in kaart brengen van uw bedrijfsproces en beoordelen waar zaken efficiënter gemaakt kunnen worden. Door handmatige of repetitieve taken te automatiseren en te stroomlijnen, kunnen enorme prestatieverschuivingen optreden met grote gevolgen voor uw bedrijfsmodel.
Lees meer over BPM

Integreer automatisering naadloos in uw bedrijf

Als u iets specifiekers nodig heeft dan de 45+ applicaties van Zoho One kunnen wij ook uw eigen applicatie(s) op maat maken. Dit kan worden gedaan met behulp van onze interface  om bedrijfsprocessen op een eenvoudige manier te automatiseren.
Marc van Aalst - Algemeen Directeur

We get IT done.

Bel nu met BETTA Corp voor een gratis consult: (085) 876 8756 of mail marc@bettacorp.com.