BETTA Corp

MKB oplossingen

 • All-inclusive operating system
 • Verkoop via High Performance Websites
 • Integreer uw belangrijkste zakelijke apps
 • Automatiseer grote delen van uw bedrijfsproces
 • Uitzonderlijke oplossingen voor CRM, verkoop, financiën en HR. 
Bel 085 - 876 8756 voor gratis advies!

Voor MKB bedrijven die Grote dingen doen

Kleine en middelgrote ondernemingen zullen enorme efficiëntiewinst behalen met het slimme gebruik van bedrijfssoftware. Waar grote ondernemingen vaak geld hebben om te investeren, moeten kleine en middelgrote ondernemingen zo slank mogelijk blijven om te overleven en te gedijen. BETTA Corp werkt met het MKB samen om de juiste softwareoplossing voor hen te vinden. Met onze ervaring kunnen we een kosteneffectieve manier bieden om uw activiteiten te stroomlijnen en u in staat te stellen het potentieel van uw bedrijf te vergroten.

All-inclusive ecosysteem

Boost uw onderneming met een uniform en gecentraliseerd systeem. Verbeter uw efficiëntie met een zakelijk besturingssysteem dat speciaal op uw bedrijf is afgestemd

High Performance Websites

Bouw websites die verkopen! De meeste bedrijven maken geen optimaal gebruik van hun online kanaal. Wees anders en benut de innovatieve mogelijkheden die er zijn.

Integraties

Bij de meeste bedrijven waar we komen jongleert men met niet gekoppelde software. Integreer uw belangrijkste software zodat ze gegevens delen en synchroon en harmonieus werken.

Intelligente Automatisering

Kleine tot middelgrote bedrijven onderschatten vaak hoe goedkoop en effectief Intelligente Automatisering is. Ontdek hoe onze automatisering uw mensen kan ontlasten.

CRM

Leg op het juiste moment en op de juiste manier contact met potentiële klanten. Met een goed CRM kunt  al uw klanten beheren via meerdere kanalen.

Marketing

BETTA Corp kan softwareoplossingen voor u bouwen die alle ervaringen van uw klanten verenigen. Onze oplossingen helpen om uw relaties van prospects merkevangelisten te veranderen. 

HR

Hoe geavanceerd de automatisering ook wordt, zaken gaan ook over mensen. BETTA Corp bouwt een HR-systeem die u helpt om voor uw team te zorgen.

Administratie

Als het gaat om de cijfers van uw bedrijf dan staat BETTA Corp voor u klaar. Wij bouwen oplossingen die alles afhandelen, van facturen tot inventaris en van abonnementen tot verkoop. 

All-inclusive Operating System

Moderne kleine en middelgrote bedrijven staan ​​voor een vergelijkbare uitdaging: gebruik maken van de kracht van de veelheid aan beschikbare zakelijke apps terwijl ze overweldigd raken door de chaos van het gebruik van tientallen losgekoppelde tools. Wij bieden een oplossing: één zakelijk besturingssysteem. 

Een zakelijk besturingssysteem is een uniform software-ecosysteem waarin al uw apps met elkaar communiceren, gegevens uitwisselen en in wezen als één systeem worden uitgevoerd. Hoewel er wat meer werk aan de voorkant is, verhoogt het op middellange tot lange termijn drastisch de efficiëntie en verhoogt het de prestaties. Elk bedrijf heeft andere behoeften, dus neem nu contact op met BETTA Corp om erachter te komen welke oplossing bij uw bedrijf past.

Van 0 naar 100 met High Performance Websites

Stop met een website als statische digitale brochure en transformeer uw website naar een verkoopmachine. 

Onze webarchitecten implementeren een tool met functionaliteiten op vier hoofdgebieden, n.l. het genereren van:

 1. verkeer
 2. betrokkenheid
 3. inzichten
 4. en vervolgacties!
  Lees meer over High Performance Websites

  Web Developers

  De webontwikkelaars van de wereld zijn de technici van websites. Zij zijn degenen die de bakstenen hebben gelegd. Webontwikkelaars richten zich op hoe iets moet worden gebouwd. Bedrijven komen vaak in de problemen omdat ze alleen met webontwikkelaars werken, omdat ze vaak niet over de benodigde vaardigheden beschikken om websites met een brede functionaliteit te bouwen.

  Web Architecten 

  Webarchitecten daarentegen zijn de visionairs. Ze kijken naar het grote plaatje van uw website en verkennen de verschillende manieren waarop het uw bedrijf kan dienen. Hun aanpak is multidimensionaal en multidisciplinair. Ze richten zich op WAT er moet worden gebouwd.

  Verenig je 'business' met integraties

  Een veelvoorkomend probleem voor het MKB is dat ze twee of meer niet-gesynchroniseerde applicaties hebben. Misschien is het hun e-mailmarketingsoftware en hun CRM, of hun CRM en hun boekhoudsysteem. BETTA Corp biedt een aantal kostenefficiënte manieren om apps te verbinden zodat uw activiteiten soepel verlopen.
  Lees meer over Integraties

  Economische Automatisering

  Mythe: robotautomatisering is voor de meeste kleine- en middelgrote ondernemingen te duur. 
  In feite is het tegenovergestelde waar: de meeste kleine en middelgrote bedrijven kunnen zich aanzienlijke automatisering veroorloven. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze intelligente automatisering uw medewerkers kan vrijmaken en uw bedrijf kan helpen een geoliede machine te worden.

  Geavanceerd Customer Relationship Management

  Een goede CRM is het belangrijkste hulpmiddel dat een klein- en middelgroot bedrijf heeft bij het werken aan zijn verkooppijplijn. Een CRM helpt een bedrijf om met prospects in contact te blijven, eenvoudig te communiceren gedurende de verkooplevenscyclus en leads te koesteren die leidt tot sales.
  Lees meer over CRM

  Bundels met programma's en apps

  We hebben uitgebreide bundels waaruit u kunt kiezen als het gaat om het bouwen van oplossingen voor specifieke onderdelen van uw bedrijf.
  Boek een afspraak

  Marketing

  Met onze uniforme marketing-apps bieden we het MKB de tools om de volledige ervaring van uw klanten te verfijnen zodat de verbinding zinvoller wordt.

  Lees meer

  Finance

  Krijg inzicht in al uw geldzaken zodat u meer complexiteit kunt beheren en u de informatie heeft om betere zakelijke beslissingen te nemen.


  Lees meer

  Workplace

  Maak kennis met Zoho Workplace, de applicatiesuite die is gebouwd voor uniforme communicatie, productiviteit en samenwerking van teams.
  Lees meer
  Marc van Aalst - Algemeen Directeur

  We get IT done.

  Bel nu met BETTA Corp voor een gratis consult: (085) 876 8756 of mail marc@bettacorp.com.