BETTA Corp

Start-up oplossingen

  • Geeft duidelijkheid over uw bedrijfsproces
  • Ecosystemen om uw hele bedrijf te runnen
  • Software waarmee u leert en innoveert
  • Snelle iteraties van de bouwen-maatregel-leercyclus
  • Economische automatisering om mensen 'vrij te maken'
Bel 085 - 876 8756 voor gratis advies!

BETTA Corp helpt uw bedrijf groeien

BETTA Corp biedt een breed scala aan services die startups helpen om in beweging te komen en te blijven. Onze softwareoplossingen zijn ontworpen met startups in het achterhoofd en kunnen helpen bij het uitvoeren van gevalideerde leerexperimenten tot het aantonen van de levensvatbaarheid van jouw bedrijfsmodel voor investeerders. Jouw bedrijf kan opschalen met het vertrouwen dat de softwaresystemen te allen tijde mee kunnen schalen.

Optimalisatie van bedrijfsmodel

Met de tools van BETTA Corp krijg je een overzicht van je gehele bedrijfsproces waardoor je inzicht krijgt om tot nog betere prestaties te komen.

All-inclusive ecosysteem

Breng al je bedrijfssoftware samen tot één geïntegreerd ecosysteem.  Wij bieden meer dan 45 (mobiele) programma's/apps die feilloos met elkaar kunnen communiceren.

Verkoopsysteem met CRM

Wij kunnen je helpen met het opzetten van een klantenemanagementsysteem (CRM) waarmee je je volledige verkoopproces kunt optimaliseren en verfijnen.

Intelligente automatisering 

Benut je medewerkers optimaal door onderdelen van je bedrijfsproces te automatiseren.

Tools om te ontwikkelen

Een startup moet kunnen ontwikkelen en leren. Wij bieden de tools hiervoor.

Innovatieve administratie

Financiële systemen die makkelijk werken en duidelijk live inzicht geven in de cijfers.

Breng je bedrijfsmodel in kaart

Onderdeel van een succesvolle start-up is werken aan het constant begrijpen en verbeteren van je bedrijfsproces. Startups moeten, meer dan welk ander bedrijf dan ook, prioriteit geven aan klantenservice en hun afhandelingsproces als ze willen groeien. Om dit te kunnen doen, moeten startups hun bedrijfsmodel kunnen 'zien'. We kunnen je helpen een economische softwareoplossing te implementeren waarmee je je volledige bedrijfsproces kunt aanscherpen.

All-inclusive Business Operating System voor start-ups

Een veel voorkomend probleem voor startups is dat ze elke dag constant meerdere niet gekoppelde programma's moeten beheren. Verkoop, marketing, sociale media, boekhouding, etc., allemaal gemaakt door verschillende bedrijven.


Wij lossen dit probleem op door uniforme software-ecosystemen te bouwen, zodat ondernemers zich kunnen concentreren op waar ze goed in zijn: het oplossen van problemen van mensen.

Lees meer over Zoho One

CRM afgestemd op start-ups

Een krachtige maar toch slanke CRM is essentieel voor elke starter. De CRM moet krachtig, wendbaar, breed functioneel en aantrekkelijk geprijsd zijn. Wij hebben ervaring in het bouwen van deze CRM-systemen voor een aantrekkelijke prijs.

Gebruik Intelligente Automatisering om mensen vrij te maken

Automatisering verandert de bedrijfswereld snel. Het is zeer waarschijnlijk dat jouw start-up concurreert met een bedrijf dat geautomatiseerd is. We kunnen u helpen Intelligente Automatisering te gebruiken om uw bedrijfsproces te stroomlijnen door handmatige taken te automatiseren, zodat uw mensen meer tijd hebben om ‘op pad te gaan’ en je concurrent voorbij te stevenen.
Lees meer over Intelligente Automatisering

Gebruik een innovatieve administratie

Een innovatieve boekhouding biedt bedrijven enorme kansen om de manier waarop ze hun administratie doen opnieuw in te kaderen. Er zijn namelijk meer financiële cijfers relevant zijn voor groei dan veelal zichtbaar. BETTA Corp ontwikkelt dashboards die de realtime waarden van de leidende indicatoren laten zien, zoals: inkomsten per klant, conversieratio's, retentiepercentages, verwijzingspercentages, etc..

Ontwikkelen en leren waar je ook bent

Ontwikkelen en gevalideerd leren zijn de belangrijke disciplines voot een start-up. In omstandigheden van extreme onzekerheid moet een startup functies / producten bouwen, de relevante statistieken vaststellen om ze te testen, de test uitvoeren, de gegevens verzamelen en vervolgens naar die gegevens verzenden. Wij helpen je bij het opzetten van een aangepaste softwaresuite. Eén die speciaal is gebouwd om u je te helpen bouwen, meten en leren en innoveren.
Marc van Aalst - Algemeen Directeur

We get IT done.

Bel nu met BETTA Corp voor een gratis consult: (085) 876 8756 of mail marc@bettacorp.com.