BETTA Corp

BETTA Corp weet wat u nodig heeft om te groeien

BETTA Corp is een multidisciplinair en geïntegreerd softwarebureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte softwareoplossingen voor bedrijven van elke omvang. Daarnaast bieden we coaching en training  om bedrijven te helpen onze oplossingen effectief te gebruiken. In aansluiting hierop bieden wij ook coachings- en trainingsdiensten zoals salestrainingen en mental coaching. Zie voor meer informatie: BETTA Training.  

Vanuit de discipline BETTA Design bieden wij vormgeving, ontwerp, websites en hosting. 

BETTA Events heeft meer dan 25 jaar ervaring in het opzetten van professionele evenementen en alles wat hier bij komt kijken. Of het nu gaat om publieks- of vakevenementen wij hebben een portfolio die u zal verrassen. 

We will get IT done!

Onze Missie

De missie van BETTA Corp is de kernwaarde van kritisch denken toe te passen op uw bedrijf en u op een praktische manier te leren hoe u dit zelf kunt toepassen.


Door data om te zetten in kennis kunnen we u helpen beter gefundeerde beslissingen te nemen. De verkregen informatie zal uw bedrijf stimuleren tot innovatie en groei!

Voor dit proces heeft u de juiste digitale tools nodig om uw bedrijfsdoelen te bereiken. Ons proces is van begin tot eind en biedt constante kansen om de prestaties van de systemen die u gebruikt te verbeteren. Aan het einde van het implementatieproces beschikt u over een robuust raamwerk om aan uw huidige zakelijke behoeften te voldoen en om te innoveren.


Indien wenselijk biedt BETTA Training uw team coaching en training om ervoor te zorgen dat u maximaal voordeel haalt uit onze oplossingen.

BETTA Corp - Creating a future today!

Because the Best way to Predict the Future is to Create it.

Marc 
Algemeen Directeur

"De methodes van BETTA Corp zijn ook toepasbaar bij uw bedrijf. Wij maken snelle implementatie mogelijk en bieden uiteindelijk een kosteneffectieve oplossing.

Wij kunnen met zekerheid zeggen dat wij uw productiviteit kunnen verhogen en uw klantenbinding kunnen verbeteren."

Onze kernwaarden

BETTA Corp is afgeleid van de BETTA Fish (Siamese kempvis). BETTA-vissen symboliseren: onafhankelijkheid, vechtersenergie, intelligentie, ruimdenkend en creatief. De sluierstaart van de BETTA vis is verwerkt in ons logo, evenals de letters 'M', 'v', 'A' van oprichter 'Marc van Aalst'. De kernwaarden van BETTA Corp zijn:

Doel

BETTA Corp streeft naar een positieve impact. We geloven in een eerlijke economie, sociale rechtvaardigheid en een gezond milieu - en we brengen passie in ons werk om deze doelen te bereiken. Wij werken met klanten die aansluiten bij deze visie. We streven ernaar de verandering te zijn die we willen zien door een gezonde en stimulerende werkcultuur te creëren en door iets terug te doen voor de maatschappij.

Ondernemersgeest

BETTA Corp zoekt naar groeimogelijkheden, voor ons bedrijf en voor onze klanten - en we gaan ervoor! We omarmen verandering terwijl we constant leren, nieuwe dingen proberen en contact maken met nieuwe mensen. We zijn innovatieve denkers en creatieve probleemoplossers die samenwerken met onze klanten om kansen te vinden binnen uitdagingen.

In het belang van onze klant

BETTA Corp streeft ernaar om het juiste te doen voor de klant. We zien onszelf als onderdeel van het team van de klant en we zijn zeer gemotiveerd om hen te helpen slagen. Voor elk project stemmen we onze strategie af op de doelen, behoeften en budget van de klant. Als we niet de beste persoon zijn, raden we leveranciers aan die de klant beter van dienst kunnen zijn.

Verhoudingen

BETTA Corp cultiveert positieve relaties met onze teamleden, klanten en partners. We tonen respect, komen op voor onze eigen behoeften, communiceren moedig en tonen dankbaarheid in onze woorden en daden. Als team ondersteunen we elkaar door middel van uitdagingen en vieringen.

Balans

BETTA Corp denkt na over hoe we onze tijd en energie besteden. Terwijl we streven naar uitmuntendheid op het werk, ondersteunen we elkaar ook om ons beste leven te leiden - persoonlijke projecten nastreven, tijd doorbrengen met dierbaren en onze energie opladen. We zijn gepassioneerd en doelgericht; tegelijkertijd blijven we geaard en respecteren we grenzen.

Lange termijn visie

BETTA Corp omarmt de toekomst. We investeren in de toekomst die we willen voor ons bedrijf, onze klanten, ons milieu en de gemeenschappen die we bedienen. We volgen trends en positioneren onszelf aan de top van een constant veranderende branche. We ondersteunen het succes van ons bedrijf door sterke relaties en een uitstekende reputatie op te bouwen. We werken aan een visie voor een betere wereld.

Wilt u een gratis adviesgesprek aanvragen?

Bel dan vandaag nog voor een afspraak!

(085) 876 8756