BETTA Corp

BPM - Business Process Management

Wat is BPM?


Business Process Management (BPM) is de holistische strategische benadering van Lumen voor het hervormen van bestaande bedrijfsprocessen om een ​​betere efficiëntie, productiviteit en consistentie voor onze klanten te bereiken. We willen de allerbeste resultaten voor onze klanten, we gebruiken de allerbeste tools die beschikbaar zijn om de best mogelijke resultaten te bereiken.


Onze aanpak en automatisering


BETTA Corp's BPM biedt onze klanten een complete end-to-end analyse en aanpak voor procesautomatisering zoals geen ander. Het volledig en intelligent ontwerpen van de bedrijfsprocesstromen om problemen en knelpunten te elimineren, systemen te verbinden en te integreren, wat leidt tot grote verbeteringen in de productiviteit van het hele bedrijf. Combineer onze RPA- en API-integratie wanneer dat nodig is om de operationele mogelijkheden van uw bedrijf te maximaliseren.

  • BETTA Corp's BPM is een aanpak op lange termijn die toewijding en zakelijke discipline vereist die uw bedrijf in het algemeen aanzienlijk zal verbeteren. 
  • Productiviteit, bedrijfsflexibiliteit en bedrijfsefficiëntie zullen verbeteren. 
  • Verbetering van de compliance-vereisten en verlaging van de operationele kosten. 


Hoe werkt BETTA Corp BPM?

BETTA Corp gebruikt uitgebreide methoden om bedrijfsprocessen te onderzoeken, analyseren, meten, valideren, optimaliseren en automatiseren. Met behulp van bedrijfsanalyses, bedrijfsregels, workflowsystemen of zelfs samenwerkingstools en webformulieren. Met behulp van onze toolbox geven we inzicht in procesautomatisering en beter inzicht in de mogelijke optimalisatie voor uw bedrijf. Het geeft tastbare nauwkeurige resultaten waar het management gebruik van kan maken en trots op kan zijn.

BETTA Corp heeft een breed scala aan softwareaanbiedingen die in de toekomst het succes van uw bedrijf kunnen transformeren. Door een breed scala aan tools aan te bieden om te helpen bij het stroomlijnen en verbeteren van de manier waarop uw bedrijfsprocessen worden uitgevoerd op alle niveaus van het bedrijf.


Discipline creëren in bedrijfsvoering

BETTA Corp's BPM richt zich op het verbeteren van uw bedrijf door discipline te creëren in managementprocessen die zowel gestructureerd als voorspelbaar zijn, en ongestructureerd en variabel, afhankelijk van uw individuele vereisten.
Begrijpen dat uw processen zelf een aanwinst zijn voor de organisatie die een eigen iteratieproces heeft dat moet worden begrepen, beheerd en ontwikkeld. Dit leidt tot een grote meerwaarde voor de kwaliteit, klantenservice en consistentie die u aan uw klanten kunt leveren.

Voorbeelden van diensten die BETTA Corp BPM kan verbeteren

Beheer en koesteren van account- en klantrelaties. Informatie verzamelen en documenteren. Regelgevende en wetgevende vereisten. Beheren en bewaken van fiscale verantwoordelijkheden. Vereisten om processen te ontwikkelen met elektronische formulieren, workflows en goedkeuringsprocessen. Ethische vereisten en governance management. Risico- en complianceproblemen. Betere bedrijfsprocessen en bedrijfsdocumentbeheer. Dit zijn allemaal voorbeelden van diensten die we kunnen aanbieden, maar we stemmen onze BPM af op uw individuele zakelijke vereisten.
Bel voor een gratis consult (085) 876 8756