BETTA Corp

Data Migratie

Gegevens opschonen en gegevensmigratie is het laatste onderdeel van de big 4 in onze intelligente automatisering voor bedrijven. Misschien is het zelfs wel het belangrijkste en het moeilijkst om effectief te doen. Hoewel velen beweren dat ze dit goed kunnen zijn er maar weinigen die het zo effectief en volgens de BETTA Corp-normen kunnen doen.

Implementatie van nieuwe systemen en software vereist het verplaatsen van uw bestaande gegevens van uw oude systeem naar uw nieuwe systeem of platform. Dit proces staat bekend als gegevensmigratie. Om uw gegevensmigratie effectief te laten verlopen moeten de gegevens eerst worden "schoongemaakt". Dit betekent dat uw gegevens moeten worden geconfigureerd om in uw nieuwe systeem te passen of om ze te integreren in uw huidige systemen via API-integratie.

Wat maakt het zo belangrijk?

Omdat we verschillende datasets en verschillende systemen combineren en stroomlijnen kan elke taak een zeer breed scala aan complexiteit en moeilijkheidsgraad hebben. Omdat klanten veel verschillende applicaties en datasets kunnen hebben die naadloos moeten worden gesorteerd en geïntegreerd is de aard van het werk gevoelig en vereist het vaak complexe programmeervaardigheden.

Het opschonen van gegevens is een buitengewoon saaie en tijdrovende taak waarbij aandacht voor detail een zeer belangrijke vereiste is. Wat over het algemeen in de software-industrie gebeurt is dat deze taak wordt gedegradeerd of uitbesteed omdat velen dit duur, niet sexy en moeilijk vinden. Dit veroorzaakt een groot aantal problemen en is een gevaarlijke combinatie omdat u niet weet wie er met uw gegevens omgaat en volgens welke standaard deze worden verwerkt. 

Waarom BETTA Corp inzetten?

Er is specialistische kennis vereist is om verlies van waardevolle informatie en tijd te voorkomen. Met name als het gaat om het migreren van uw financiële boekhoudgegevens
BETTA Corp heeft vermogen om de technologie die uw bedrijf gebruikt te begrijpen en begrijpt welk doel u voor ogen heeft. Wij hebben de kennis om uw gegevens op te schonen, te verrijken en te sorteren voor migratiedoeleinden tussen applicaties.
BEL VOOR EEN GRATIS CONSULT