BETTA Corp

Intelligent Automation

Intelligente automatisering met BETTA Corp


BETTA Corp is trots op het leveren van de beste resultaten voor de zakelijke en softwarebehoeften van onze klanten. ‘Intelligente automatisering’ is de overkoepelende term van BETTA Corp voor een paar fundamentele bedrijfsprincipes en technologieën die we hebben samengesteld om aanzienlijke zakelijke resultaten voor onze klanten te bereiken.


Vooruitgang in bedrijfstechnologie heeft ertoe geleid dat er een explosie is van applicaties die bedrijven gebruiken. Het aantal applicaties en de complexiteit van deze applicaties zijn dramatisch toegenomen, zowel in omvang als in omvang. Elk van deze applicaties kan opmerkelijke dingen doen voor de bedrijven die ze gebruiken mits ze worden geïmplementeerd op een manier die bij het bedrijf past.


De uitdaging doet zich voor wanneer er meerdere applicaties zijn op meerdere verschillende stukjes software en er tekortkomingen zijn in de softwareoplossingen die op elkaar inwerken of met elkaar worden gecombineerd. Hier ontstaat de echte behoefte aan intelligente automatisering, wanneer een overvloed aan bedrijfstoepassingen harmonieus en gelijktijdig moet bestaan. Dit is waar we veel mogelijkheden zijn tegengekomen om de automatisering van onze klanten drastisch te verbeteren.


Het implementeren van applicaties in een onderneming is tamelijk rudimentair en de meeste softwarehuizen kunnen dit doen. Wat BETTA Corp onderscheidt, is ons vermogen om al uw applicaties op de markt te brengen, waar we elk stuk software kunnen meenemen. Ongeacht de softwareleverancier, of het nu gaat om een ​​enkele of meerdere applicaties in de hele onderneming.

De 4 belangrijkste gebieden van BETTA Corp's Intelligent Automation zijn:


BPM - Business Process Management


De BPM van BETTA Corp is waar onze tientallen jaren ervaring in een hogere versnelling komt. Het is onze allesomvattende strategische benadering van uw bedrijf. Waar we onze uitgebreide set tools en kennis gebruiken om bedrijven een nieuwe vorm te geven en de efficiëntie, productiviteit en consistentie voor onze klanten te verbeteren. We zijn in staat te begrijpen en te vinden waar uw bedrijf bedrijfsprocessen kan automatiseren en verbeteren, knelpunten wegnemen en systemen en structuren integreren voor bedrijfsbrede verbeteringen. BETTA Corp's BPM biedt een logische, gegevensgestuurde aanpak die bedrijfsbeheer uitgebreidere informatie geeft om betere beslissingen te nemen, en bedrijfsbrede verbetering door het inbrengen van discipline in operationeel beheer.

RPA - Robotic Process Automation

BETTA Corp's RPA is waar de magie echt gebeurt in BETTA Corp's Intelligent Automation. BETTA Corp's RPA maakt het mogelijk om traditionele bedrijfsactiviteiten te automatiseren die normaal gesproken handmatig zouden moeten worden gedaan. We zijn in staat scripts te ontwikkelen die gegevensinvoer of het ophalen van gegevens nabootsen die anders met de hand zouden moeten worden gedaan. BETTA Corps RPA is revolutionair omdat het elke gebruikersinterface kan gebruiken, van elke applicatie die u gebruikt. Dit helpt klanten van BETTA Corp om taken te automatiseren die anders tijdrovende, eentonige taken zouden zijn, waardoor ze zich in plaats daarvan konden concentreren op belangrijkere, complexere, klantgerichte taken.

Lees hier meer over RPA

API - Application Programming Interface

BETTA Corp's API is wat ons echt onderscheidt van alle anderen, dit is het meest cruciale onderdeel om het goed te doen en slechts weinigen hebben de expertise die we hebben om dit te doen, net als wij. BETTA Corp's API stelt ons in staat om naadloos gegevens van de ene applicatie naar de andere te migreren of te integreren, door dit te doen, kunnen we alle relevante gegevens die een bedrijf nodig heeft op één plek zetten, wat 4 verschillende voordelen oplevert. Vereenvoudigt gegevens, maakt ze nauwkeuriger, maakt het veel gemakkelijker om mee te werken en maakt ze veel gemakkelijker te begrijpen. De complexiteit en vaardigheid van dit proces kunnen niet worden onderschat vanwege wat de API moet kunnen doen, meer dan alleen gegevens verplaatsen. We kunnen vertalen, valideren, aan gegevens toevoegen, acties op data creëren, records op data creëren en nieuwe workflows op data creëren. Dit is waar de echte complexiteit van elke integratie echt plaatsvindt, en dit is waar u een drastisch verschil zult zien tussen BETTA Corp en onze concurrenten. We zijn hierin een van de allerbeste. Geloof ons niet, vraag het maar aan een van onze klanten.

Meer informatie over API

Gegevensmigratie en gegevensopschoning

Implementatie van nieuwe systemen en software vereist het verplaatsen en manipuleren van uw bestaande gegevens van uw oude systeem naar uw nieuwe systeem of platform, dit proces staat bekend als gegevensmigratie. Dit is waar de echte uitdaging ontstaat wanneer we dataplatforms en productsuites moeten verplaatsen. Dit is waar de echte expertise van BETTA Corp schittert en iets waarvan velen zeggen dat ze het effectief kunnen doen, maar slechts weinigen daadwerkelijk kunnen leveren. Gegevens naadloos kunnen migreren, opschonen, ordenen, vertalen, valideren en manipuleren zodat onze klanten de beste beslissingen voor hun bedrijf kunnen nemen

Meer informatie over gegevensmigratie en gegevensopschoning

Waarom BETTA Corp?

BETTA Corp kan een aantal opmerkelijke dingen voor bedrijven doen, omdat we Intelligent Automation begrijpen en implementeren op een manier die voor onze klanten werkt en hun volledige productsuite naadloos harmoniseert. Deze complexiteit van implementatie is erg moeilijk en technisch werk en vereist kennis en ervaring. 
BEL VOOR EEN GRATIS CONSULT