BETTA Corp

Marketing Automation

Efficiënte marketing die indruk maakt

Ter info: Marketing Automation deelt veel functies met e-mailmarketing. Voor een beter begrip promoten we al onze geautomatiseerde marketingdiensten onder de paraplu 'E-mailmarketing'. Klik hier om naar onze e-mailmarketingpagina te gaan.

Marketing Automation is een efficiënte zakelijke marketingdienst waarmee u op meerdere kanalen kunt marketen, leads kunt koesteren, meer over uw klanten te weten kunt komen en deuren naar nieuwe zakelijke kansen kunt openen. Marketingautomatiseringssoftware is vooral handig voor groeiende bedrijven omdat ze schaalbaar zijn en marketingcampagnes op meerdere niveaus kunnen beheren.

Deze service is een zeer efficiënte manier om marketingactiviteiten te coördineren. Hiermee kunt u toekomstige marketingresultaten allemaal in één sessie plannen, wat veel efficiënter is dan het plannen van uw dag rond de optimale tijden voor plaatsing. Dit betekent dat marketingwerk kan worden geblokkeerd en in één keer kan worden gedaan. Het systeem kan ook worden geconfigureerd om vervolg-e-mails / berichten te verzenden op basis van de acties van uw klanten. Dit alles betekent dat u strategischer kunt opereren en wijzigingen kunt aanbrengen die kunnen leiden tot aanzienlijke verschuivingen in marketingprestaties.

Het is multi-channel omdat het werkt op verschillende platforms zoals e-mail, sociale media, sms-berichten, etc.. Het aantal platforms dat bedrijven moeten exploiteren om met hun klanten in contact te komen neemt steeds toe. Het kan tijdrovend zijn om één voor één in te loggen op elk platform en post-per-post, e-mail per e-mail, verbinding te maken met uw klanten. Wij kunnen u helpen al dit werk op één centraal platform te brengen. Dit betekent dat u ook al uw platforms kunt coördineren om een ​​meer uniforme merkervaring te creëren.

Marketing Automation helpt u leads te koesteren met inhoud die gericht is bij het maken ervan en op relevante wijze en tijd wordt geleverd. Dit gerichte systeem kan effectiever zijn in het verkopen aan uw klanten dan andere methoden die uw klantenbestand als één grote groep behandelen.

De trackingfuncties van marketingautomatisering zorgen ervoor dat waardevolle gegevens over uw klanten worden verzameld. Dit kan u helpen uw verkooptactieken aan te scherpen en uw algemene strategie aan te passen om beter af te stemmen op hoe uw klanten graag worden verkocht. U kunt zelfs inkomsten toewijzen aan uw marketinginspanningen, zodat u uw rendement op investering kunt beoordelen met specifieke campagnes. Uw Marketing Automation-systeem kan ook eenvoudig worden gekoppeld aan uw CRM-systeem om nog meer diepgaande kennis te ontwikkelen.

Misschien wel het grootste voordeel van Marketing Automation is dat het nieuwe markten opent door uw verkoopkosten te verlagen. Doelgroepen die voorheen kostentechnisch niet interessabt waren vanwege hun lage uitgaven of marges worden nu wellicht interessant. Ook kunt u Marketing Automation gebruiken om contact te houden met uw hele klantenbestand. Uw verkopers kunnen het gebruiken om te communiceren met de meest belangrijke prospects.

Indien wenselijk kunnen de marketeers van BETTA Corp u ondersteunen bij uw marketing.
BEL VOOR EEN GRATIS CONSULT