BETTA Corp

ZOHO implementaties

 • Ga in een zeer korte tijd aan de slag
 • Meer dan 50 miljoen bedrijven werken reeds met Zoho CRM.
 • Meer dan 45+ geïntegreerde apps om toe te voegen aan uw CRM.
Meer over ZOHO CRM

U bent al dicht bij 's werelds favoriete CRM

Ontgrendel het potentieel van uw bedrijf door Zoho CRM te implementeren. Als Zoho CRM-consultants hebben wij mogelijkheden om u in een mum van tijd aan het werk te krijgen. We bieden ook integraties, training en ondersteuning.

Snelle implementatie

Wij leveren een zeer snelle implementatie van ZOHO CRM voor een uiterst scherpe prijs.

Praktijkvoorbeelden

CRM systemen werken alleen goed bij de juiste implementatie. Diverse bedrijven in Nederland profiteren reeds van ZOHO CRM. 

Integraties

Maak uw CRM geïntegreerd. We kunnen al uw zakelijke apps verbinden met standaard of maatwerk integraties.

Bedrijfsautomatisering

Stroomlijn uw bedrijf drastisch door delen van uw bedrijfsproces te automatiseren. Dit maakt uw mensen vrij om zich te concentreren op hun belangrijkste werk.

Integreer uw CRM met ZOHO One

Een Zoho CRM-implementatie is nog maar het begin. Met Zoho One kan u helpen te selecteren welke Zoho-apps essentiëel zijn voor uw Zoho CRM. Er zijn meer dan 45 andere Zoho-apps waarmee u de kracht van Zoho kunt benutten.

Lees meer over Zoho One

Wij leren u met ZOHO te werken

Een van de grootste uitdagingen bij software zoals Zoho CRM is dat het zoveel mogelijkheden heeft. Wij kunnen u en uw team stap voor stap laten zien hoe Zoho CRM werkt. Hierdoor wordt de leercurve beter beheersbaar en kan uw bedrijf sneller profiteren van Zoho CRM. 
Lees meer over Zoho One

Laat ZOHO uw website een boost geven

Door Zoho CRM aan uw website te koppelen, kunt u uw website veranderen van een online brochure in een ware online verkoopmachine. Zoho MarketingHub, Zoho SalesIQ en Zoho PageSense zijn slechts enkele van de andere apps die u kunnen helpen bij het maken van deze boost.
  Lees meer over High Performance Websites

  Zoho CRM-integraties: standaard en op maat

  We kunnen uw Zoho CRM koppelen aan de apps die u al graag gebruikt. Of het nu gaat om een ​​app voor ERP, offertes, financiën, evenementenbeheer, marketing of social media. Zoho CRM kan verbinding maken. Door de kracht van Zoho CRM te integreren met uw andere apps besteedt u minder tijd aan het beheren van alle apps en meer aan uw bedrijf.
  Lees meer over Integraties

  Klantsegmentatie

  Zoho CRM helpt bedrijven bij het verzamelen aan een schat aan gegevens - de vraag blijft: hoe maak je deze gegevens zinvol? Wij kunnen je hierbij helpen. Door intelligente datacategorieën te creëren kunnen uit de informatie relevante inzichten worden verkregen.

   Proces Management

   Door blauwdrukken te maken van essentiële bedrijfsprocessen, begeleidt Zoho CRM gebruikers door welke acties op welk moment moeten worden ondernomen. Dit helpt medewerkers de volgorde correct aan te houden bij hun dagelijkse werk.

   Workflow automatisering

   Een van de meest waardevolle voordelen die een bedrijf kan behalen met een Zoho CRM-implementatie is de mogelijkheid om grote delen van uw workflow te automatiseren. De voordelen hiervan kunnen niet genoeg worden benadrukt. Automatisering helpt kostbaar menselijk kapitaal vrij te maken zodat uw medewerkers hun energie kunnen richten op waardecreatie.
   Lees meer over Intelligente Automatisering

   Data migratie en opschoning

   Zoho CRM-implementaties zorgen voor eenvoudiger centralisatie en verbinding tussen uw zakelijke apps. Maar in veel gevallen betekent dit dat er gegevensmigratie moet plaatsvinden. Bekwame gegevensopschoning en gegevensmigratie zijn essentieel om uw bestaande gegevens goed te kunnen gebruiken. Deze gegevensoverdracht kan ook helpen om een ​​nieuw licht te werpen op voorgaande jaren van bedrijfsvoering - waardoor diepere inzichten worden verkregen in waar een bedrijf kan verbeteren.
   Lees meer over Data Migratie

   Neem contact op voor een consult

   Bel (085) 876 8756